Medewerker Inside Sales (tijdelijk)

Ter tijdelijke vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat zijn wij op zoek naar een

Medewerker Inside Sales (tijdelijk)

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan waarin je de verbindende schakel bent? Lijkt het jou leuk om internationale contacten te onderhouden? Ben je daarnaast op zoek naar een uitdaging met afwisselende taken? Dan is deze functie echt iets voor jou!

 

Wat kunnen we vertellen over deze functie?

Als Medewerker Inside Sales werk je zelfstandig en je krijgt hierdoor veel vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je bent werkzaam op de binnendienst van de verkoopafdeling. Daar ben je, samen met je collega's, verantwoordelijk voor het gehele orderproces en draag je bij aan de ondersteuning van de sales managers. Daarnaast ben je ook het directe aanspreekpunt voor distributeurs en klanten, waar je vaak e-mail/telefonisch contact mee hebt. Je behandelt en administreert offerteaanvragen en orders en volgt ze op. Samen met je collega's zorg je voor een goedlopend proces tussen de verschillende afdelingen. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie binnen een enthousiast en betrokken team.

 

Puntsgewijs een aantal van je belangrijkste taken:

  • Commerciële ondersteuning aan sales managers
  • Aanspreekpunt voor distributeurs en klanten
  • Onderhouden van contact met onze nationale en internationale klanten per mail en telefoon
  • Uitwerken en opstellen van offertes en begeleiding van binnenkomende orders
  • Behandeling en opvolging van vragen

 

Wat vragen wij van een Medewerker Inside Sales?

Je bent commercieel goed onderlegd, klantgericht, georganiseerd en goed in het stellen van prioriteiten. Je hebt een MBO werk- of denkniveau. Om onze toepassingen voor te leggen, is het van belang dat je de juiste kennis hebt en de toepassingen begrijpt. Je hebt een creatief denkvermogen waarmee je in staat bent een globale opzet voor systemen te bedenken. Je weet hierin de juiste opzet en strategie te kiezen, zodat de balans tussen de klant- en organisatiebelangen optimaal blijft. Je communiceert effectief op alle niveaus: je spreekt de taal van de werkvloer, maar schakelt net zo gemakkelijk naar gespreksniveau met klanten of distributeurs. Je beheerst de Engelse taal uitstekend, in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse of andere talen is een pré.

 

Hytrans Systems

Hytrans® is een innovatieve en succesvolle productieorganisatie. We zijn internationaal marktleider en leveren wereldwijd 'state of the art' systemen die, onder meer, worden ingezet bij de bestrijding van branden en overstromingen. Kortom, we maken de wereld een beetje veiliger. In de achterliggende jaren heeft Hytrans® een sterke groei doorgemaakt, waarbij de omzet is verveelvoudigd. Daarmee is het einde nog niet in zicht. De order pijplijn voor de komende jaren vult zich in hoog tempo en er ligt nog een groot potentieel in nieuwe markten.

 

Wat bieden we je?

  • Iedere maand een goed salaris•
  • Jaarlijks 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij volledig dienstverband)
  • Automatisch pensioenopbouw via een goede pensioenregeling
  • Je werkt in een uitdagende en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Je werkt bij internationaal georiënteerde, financieel gezonde organisatie
  • Je werkt in een team waar wij met passie en energie iedere dag samen kijken hoe we het nog beter kunnen doen!

 

Stuur uiterlijk 20-12-2022 een e-mail met je motivatie in het Engels en je cv naar p&o@hytrans.com. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Sido van der Werf via sido.vanderwerf@hytrans.com of bel 0514 - 608 996.

Open sollicatie

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatie via onderstaande button. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.

Request more information

We would be pleased to send you information on our products and services,
or contact you about providing a customized quote.

Your data

Subject / question

Address data

Contact data