Logistiek Medewerker (Tijdelijk, minimaal 6 maanden)

De functie

Als Logistiek medewerker ga je werken in een leuke en afwisselende functie. Je bent verantwoordelijk voor de in-, op- en uitslag van goederen binnen ons magazijn. Je creëert magazijnruimte aan de hand van verwachte projecten. Je houdt je bezig met het verwerken van inkomende (project) goederen en met de uitgifte van goederen aan de hand van pakbonnen. Daarnaast bedien je heftrucks, ken je magazijnnummers toe, maak je reparatiekaarten aan en verricht je voorraadtellingen.

 

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Creëeren van magazijnruimte aan de hand van verwachte projecten
 • Verwerken van inkomende (project)goederen in het magazijn
 • Verzorgen van uitgifte van goederen aan de hand van pickinglijsten/pakbonnen van verschillende afdelingen en toeleveren van deze goederen aan de productie
 • Verrichten van voorraadtellingen volgens schema
 • Bedienen van heftrucks

  

Er wordt van je verwacht dat je continue streeft naar het behalen van de hoogste kwaliteit ten aanzien van je werkzaamheden. Je 'ziet' het werk en hebt een proactieve houding. Daarnaast werk je op een zorgvuldige en efficiënte manier. Je voert het werk uit volgens de geldende procedures en volgt hierbij de veiligheidsvoorschriften. Als Logistiek medewerker houd je rekening met de wensen van de (interne) klant, maar hierbij verlies je de kwaliteit en de organisatiebelangen niet uit het oog. Vanzelfsprekend leef je de ARBO veiligheids- en milieu voorschriften na en zorg je voor een nette en opgeruimde werkplek.

 

Zoek jij een uitdagende, afwisselende baan in de techniek binnen een (internationale) klantomgeving? Een baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen? Dan is deze functie iets voor jou!

 

Wat breng jij mee?

 Je beschikt over minimaal vmbo werk- en denkniveau

 • Je hebt technisch inzicht
 • Je beschikt over een actueel heftruckcertificaat
 • Je hebt een VCA-basis certificaat behaald
 • Rijbewijs C is een pré
 • Je bent bereid cursussen en trainingen te volgen

 

Hytrans

 Hytrans Systems te Lemmer is een zelfstandige onderneming die succesvol is met de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige mobiele watertransportsystemen die over de hele wereld worden verkocht. We zijn wereldwijd marktleider en staan bekend om onze hoogwaardige kwaliteit, know-how en vakmanschap. Onze klanten zijn voornamelijk overheidsinstellingen, de (petro-)chemische industrie en kerncentrales. De systemen kenmerken zich door het toepassen van hoogwaardige technologie, zeer eenvoudige bediening en een grote bedrijfszekerheid. Bij Hytrans werken circa 75 mensen in een nuchtere en informele organisatie.

 

Wat bieden we je?

 • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij volledig dienstverband);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een uitdagende functie op een enthousiaste afdeling bij een financieel gezonde werkgever;

 

Ben jij de ideale kandidaat die in het bovenstaande profiel past en ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct naar deze functie. Stuur uiterlijk 31 juli 2021 een e-mail met je motivatie en je cv naar p&o@hytrans.com. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Johan de Kuijper via 0514 56 24 15

Open sollicatie

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatie via onderstaande button. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.

Request more information

We would be pleased to send you information on our products and services,
or contact you about providing a customized quote.

Your data

Subject / question

Address data

Contact data