HR Adviseur (0.6-1.0 FTE)

Ben jij een proactieve, communicatief sterke, ondernemende HR generalist met een hands on mentaliteit? Solliciteer dan op deze vacature!

 

Wat kunnen we vertellen over deze functie?

Als HR Adviseur draag je sterk bij aan het succes van Hytrans door managers en werknemers optimaal te adviseren voor hun taken en verantwoordelijkheden. Je zorgt samen met het management dat de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek zit. Vandaag, maar ook in de komende 5 jaar. Organisatie- en personeelsontwikkeling is hierbij een belangrijk onderdeel. In deze brede functie ben jij een spin in het web als het gaat om HR aangelegenheden en zorg je ervoor dat de verschillende HR-processen goed verlopen. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO en werkt nauw samen met de (financiële) administratie en externe HR dienstverleners.

 

Puntsgewijs een aantal van je belangrijkste taken:

- Duurzame inzetbaarheid: Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van activiteiten en projecten die bijdragen aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid en het werkgeluk van werknemers.

 

- Performance Management: Je bewaakt er tijdige en kwalitatief goede uitvoering wordt gegeven aan de HR gesprekscyclus, fungeert als sparringpartner van het management en samen met het management geef je opvolging aan de individuele ontwikkelacties van werknemers.

 

- Werving en selectie: Je zorgt ervoor dat vacatures op tijd en met de beste kandidaat vervuld worden en geeft inhoud aan de arbeidsmarkt communicatie.

 

- HR Processen: Je zorgt dat er op juiste wijze uitvoering gegeven wordt aan de HR processen en dat de personeelsdossiers up-to-date zijn. Tevens ben je verantwoordelijk voor correcte vastlegging en communicatie van belangrijke HR aangelegenheden (zoals gespreksverslagen, personele mutaties, begeleiding langdurig ziekteverzuim, etc.).

 

Naast de genoemde punten zijn leiderschap, opleiding en ontwikkeling en multidisciplinair samenwerken belangrijke thema's op de HR agenda.

 

Wat vragen wij van een HR Adviseur?

Je bent een generalist binnen het HR werkveld met een proactieve werkhouding. Je bent in staat om als coach en sparringpartner te fungeren, maar vindt het ook leuk om zelf de handen uit de mouwen te steken en uitvoering te geven aan de verschillende HR thema's en projecten. Je bent assertief, kritisch en communiceert effectief op alle niveaus: je spreekt de taal van de werkvloer, maar schakelt net zo gemakkelijk naar gespreksniveau met managers of directie. Je hebt een afgeronde HRM opleiding op HBO niveau en krijgt energie van het werken in een innovatieve en internationale technische organisatie.

 

Hytrans Systems

Hytrans® is een innovatieve en succesvolle productieorganisatie die kwalitatief hoogwaardige mobiele watertransportsystemen ontwikkelt en produceert. We zijn internationaal marktleider en leveren wereldwijd 'state of the art' systemen die, onder meer, worden ingezet bij de bestrijding van branden en overstromingen. In de achterliggende jaren heeft Hytrans® een sterke groei doorgemaakt, waarbij de omzet is verveelvoudigd. Daarmee is het einde nog niet in zicht. De order pijplijn voor de komende jaren vult zich in hoog tempo en er ligt nog een groot potentieel in nieuwe markten.

 

Wat bieden we je?

  • Iedere maand een goed salaris;
  • Jaarlijks 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij volledig dienstverband);
  • Pensioenopbouw via een goede pensioenregeling;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Je werkt in een uitdagende en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Je werkt in een team met veel gedreven collega's die iedere dag bekijken hoe we het beter kunnen doen;
  • Je werkt bij een internationaal georiënteerde, financieel gezonde, organisatie die gedreven is om wereldmarktleider te blijven in de markt van mobiele watertransportsystemen.

 

Enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem dan contact op met Hunter Select via de link: 

Vacature HR Adviseur - Hunter Select

Request more information

We would be pleased to send you information on our products and services,
or contact you about providing a customized quote.

Your data

Subject / question

Address data

Contact data