Aftersales Manager

Hytrans® is een innovatieve en succesvolle productieorganisatie die kwalitatief hoogwaardige mobiele watertransportsystemen ontwikkelt en produceert. Hytrans® is internationaal marktleider en levert wereldwijd 'state of the art' mobiele pompsystemen die onder meer worden ingezet bij de bestrijding van rampen en reddingsacties. In Lemmer werken circa 70 gemotiveerde medewerkers die de producten ontwikkelen, produceren en bouwen. Na levering worden er trainingen verzorgd voor de eindgebruikers zodat de systemen op de juiste manier worden ingezet. Door continue innovatie, optimalisatie, en aandacht voor personeel en organisatie wil Hytrans® haar gezonde bedrijfsvoering en marktpositie behouden en waar mogelijk uitbreiden.

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren en het aansturen van de aftersales organisatie, die bestaat uit de aftersales afdeling (2 service engineers, 1 werkvoorbereider, en 1 parts and projects medewerker) en de werkplaats (4 servicemonteurs). Je hebt een heldere visie op aftersales en houd je bezig met het ontwikkelen en positioneren van de serviceorganisatie van Hytrans®. Het doel is om de aftersales service verder te professionaliseren zodat er hoogstaande service kan worden geboden aan (eind)klanten en dealers.

Als After Sales Manager bouw je tevens aan duurzame relaties met je klanten en zorg je er samen met jouw team voor dat (complexe) klachten adequaat worden afgehandeld. Alles is erop gericht om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Eén van de speerpunten is om het internationale dealernetwerk te ondersteunen bij het organiseren van de juiste (wereldwijde) aftersales service. Je werkt hierbij nauw samen met de dealers, organiseert (product)trainingen en helpt met het structureren en implementeren van de aftersales processen zowel in de interne organisatie als extern bij dealer organisaties. Daarnaast signaleer je kansen voor verbeteringen; je maakt verbetervoorstellen voor producten en presenteert deze voorstellen bij klanten (o.a. 'midlife' updates). Je werkt hierbij nauw samen met de andere afdelingen binnen Hytrans® en coördineert de communicatie naar de interne organisatie. In deze functie ben je budget - en resultaatverantwoordelijk (o.a. in onderhoudstarieven, serviceprijsbepaling, financiële prognoses, garantiekosten en investeringen) en rapporteer je aan de directeur.

 

Functie-eisen

Als persoon ben je te omschrijven als analytisch, oplossingsgericht, proactief en pragmatisch. Je hebt klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel en bent een echte procesverbeteraar. Je krijgt energie van het aansturen en ontwikkelen van jouw team binnen de organisatie, en bent een coachende en inspirerende leidinggevende.

Daarnaast beschik je over:

  • Ruime werkervaring in een soortgelijke positie in een technische omgeving
  • Ervaring met (internationale) klantcontacten
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre)

 

Wat bieden wij je?

• Een innovatieve en succesvolle MKB-organisatie met een uniek product; • Een prettige en informele werksfeer; • De kans om bij te dragen aan de verdere groei van Hytrans®; • Een prettige en informele werksfeer ; • Een brede en gevarieerde functie binnen een internationale context; • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid; • Een financieel gezonde organisatie met (groei)ambitie.

 

Ben jij de ideale kandidaat die in het bovenstaande profiel past en ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct naar deze functie via Vacature Aftersales Manager - Hunter Select

 

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Renée Nicolai, Hunter Select via r.l.nicolai@hunterselect.nl of per telefoon: 050-3115882

Request more information

We would be pleased to send you information on our products and services,
or contact you about providing a customized quote.

Your data

Subject / question

Address data

Contact data