Vacature: Operationeel technisch inkoper (fulltime)

Hytrans Systems te Lemmer is een zelfstandige onderneming die succesvol is met de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige systemen. De mobiele HFS®-systemen voor het verpompen van zeer grote hoeveelheden (blus)water over grote afstand worden vooral geleverd aan de petrochemische industrie en overheden. Bij Hytrans® werken ca. 70 mensen in een nuchtere en informele organisatie.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van commerciële bedrijfsactiviteiten gericht op het inkopen van grondstoffen, materialen, goederen en/of diensten. Administratieve, commerciële, technische, beheersmatige en analytische aspecten maken onderdeel uit van de functie en vragen tegelijkertijd aandacht. Je hebt kennis en ervaring opgedaan in een technische omgeving en daardoor weet je waar je over praat. Je verzamelt gegevens over producten, markten en leveranciers en registreert orders in het ERP systeem. Daarnaast registreer en handel je klachten af en geeft terugkoppeling over afwijkingen in levertijd of kwaliteit aan de relevante afdelingen. Je kunt goed met mensen omgaan. Je vervangt het hoofd inkoop bij zijn afwezigheid.

 

Waar moet je aan voldoen:
• Afgeronde mbo-diploma (niveau 4) of havo met pakketeisen, aangevuld met cursussen en/of trainingen
• NEVI 1 opleiding is een pré
• Je bent bereid cursussen en trainingen te volgen

 

Naast een prima salaris conform de salaristabel van Hytrans Systems bieden we:
• een fulltime baan van 38 uur per week
• een zelfstandige, veelzijdige en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een leuk team
• mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

 

Zie jij deze functie wel zitten en wil je meer weten? Voor vragen kun je contact opnemen met Benno Oosterbaan via benno.oosterbaan@hytrans.com. Als je wilt solliciteren naar deze functie, stuur dan uiterlijk vrijdag 29 mei aanstaande een e-mail met je motivatie en je cv naar p&o@hytrans.com.

 

 

Downloads

Related products

Request more information

We would be pleased to send you information on our products and services,
or contact you about providing a customized quote.

Your data

Subject / question

Address data

Contact data