Vacature: Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst (fulltime)

Word jij het aanspreekpunt voor onze nationale en internationale klanten? Wij zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker voor de afdeling Verkoop Binnendienst van Hytrans® Systems te Lemmer. Houd je van sales in een sterke internationale markt, ben je klantgericht, flexibel en technisch onderlegd? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Wat kunnen we vertellen over deze functie?

Als Commercieel Medewerker ben je verzekerd van een uitdagend takenpakket binnen een enthousiast en betrokken team. Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het gehele orderproces, waarbij je aanspreekpunt bent voor dealers en klanten. Je draagt bij aan de ondersteuning van de sales managers en je behandelt en administreert offerteaanvragen en orders en volgt ze op.

 

Verder zorg je als Commercieel Medewerker voor de opmaak en verdeling van documentatie van producten en/of diensten naar dealers en klanten. Je initieert en begeleidt promotionele activiteiten en bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van Hytrans® website en social mediakanalen. Kortom, een zeer veelzijdige en uitdagende functie.

 

Wat vragen wij van een Commercieel Medewerker?

 

 Wat bieden we je?

 

 Ben jij de ideale kandidaat die in het bovenstaande profiel past en ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct naar deze functie. Stuur uiterlijk 15 september een e-mail met je motivatie in het Engels en je cv naar p&o@hytrans.com. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Sido van der Werf via 0514 - 608 996.

Downloads

Related products

Request more information

We would be pleased to send you information on our products and services,
or contact you about providing a customized quote.

Your data

Subject / question

Address data

Contact data