Commercieel Medewerker (fulltime)

Zoek jij een afwisselende functie in de internationale verkoop gecombineerd met marketing? Waarbij je veel contact in het Engels hebt met de diverse klanten? Een baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen? Dan is deze functie iets voor jou!

 

Als Commercieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor:

  • Onderhouden van contact met onze nationale en internationale klanten per mail en telefoon;
  • Uitwerken, opstellen en administreren van offertes en deze opvolgen;
  • Behandelen van binnenkomende orders en de begeleiding hiervan;
  • Ondersteuning van de verkoopafdeling;
  • Initiëren en beheren van promotionele activiteiten en externe communicatie;
  • Het up-to-date houden van Hytrans® socialmediakanalen

Wat breng jij mee?

 

Hytrans®

Hytrans Systems te Lemmer is een zelfstandige onderneming die succesvol is met de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige mobiele watertransportsystemen die over de hele wereld worden verkocht. We zijn wereldwijd marktleider en staan bekend om onze hoogwaardige kwaliteit, know-how en vakmanschap. Onze klanten zijn voornamelijk overheidsinstellingen, de (petro-)chemische industrie en kerncentrales. De systemen kenmerken zich door het toepassen van hoogwaardige technologie, zeer eenvoudige bediening en een grote bedrijfszekerheid. Bij Hytrans werken circa 75 mensen in een nuchtere en informele organisatie.

 

 Wat bieden we je?

 

                * Bedrijfsresultaat afhankelijk

 

Ben jij de ideale kandidaat die in het bovenstaande profiel past en ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct naar deze functie. Stuur uiterlijk 30 oktober een e-mail met je motivatie in het Engels en je cv naar p&o@hytrans.com. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Sido van der Werf via 0514 - 608 996.

Downloads

Related products

Request more information

We would be pleased to send you information on our products and services,
or contact you about providing a customized quote.

Your data

Subject / question

Address data

Contact data